tirsdag 29. januar 2013

juuhuuu og litt trist:-(

 joda idag kom det et jiipppiii fra denne kanten.-)var så heldig å finne dette kuule skiltet som passer perfekt i "skrotnisse huset"
Dette flott franske kaminspeilet også...nytt,men med den rette patinaen.-)så igjen..juuuhuuuu:-)men litt trist også,for butikken jeg finner mange av mine skatter skal slutte:-( trist rett og slett,ei herlig dame med en herlig butikk.-)men for all del,skjønner henne godt:-)
noen kirsebær kvister har også kommet i hus,ikke så spennende nå,men såååå morro å følge de på veien til blomstrende kvister.-)ha en toppers uke alle sammen.-)klem Jeanette

4 kommentarer:

 1. Regner med med mener Lille Malinas som skal legge ned Jeanette? Skikkelig trist!! Men, det er nok ikke lett å få det til å gå i sentrum desverre! Min favorittbutikk også! Nydelige ting du hadde kjøpt!! Klem

  SvarSlett
 2. stemmer det Vigdis.-)helt tragisk,hva blir det igjen i byn nå da?men skjønner det jo godt...er jo ikke mye folk i byn:-(koselig med kommentarer fra deg.-9du har ikke blogg vell?

  SvarSlett
 3. Nei,det kan du si..Det blir bare de store kjøpesentra som overlever..Liker så godt sånne små hyggelige butikker med litt mer sjel !:) Moro å komentere litt vettu,er så moro å følge bloggen din,så må jo " gi litt tilbake" vi som leser og!! Har ikke noe blogg desverre..Tenker stadig på det,men det er bare med tanken foreløpig :)) Er på instagram om du vil følge meg der som " Tantetyggis" hehe:) Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 4. Ja,skiltet passa godt i skrotnissehuset det!
  Speilet var også fint!

  SvarSlett