mandag 9. januar 2012

vil du se på rommet mitt?

 hei jeg er Liv_Dorthea!lyst til å være med inn å se på rommet mitt? foreløbig sover jeg på rommet til mamma og pappa så gjester får bruke dette når de er på overnatting,men tingene mine er her og om en stund er det jeg som skal bestemme hvordan det skal se ut her inne.....
 enn så lenge er det mamma som bestemmer,så da har det blitt sånn her...rødt og rosa?er det no fint da?og alle disse gamle tingene mamma og bestemor har kjøpt rundt omkring....eh,vet ikke helt jeg altså:-)
men det er stor plass her,over 40 kvm å det liker jeg.....da kan jeg rulle rundt så mye jeg vil uten å slå meg, å få plass til venner og alle de fine tingene jeg ønsker meg når jeg blir større:-)
 og mamma skal lese alle disse bøkene for meg....hvorfor står de i en tallerkenhylle tro?joda er jo ganske praktisk da,så kan jeg bruke gulvet og bordet til andre ting.....
 dette bildet henger over senga mi,og når mamma får tatt bilde av meg hos fotografen blir det meg i den fine ramma altså:-)
denne fine hylla/dukkehuset ønsket jeg meg visst veldig til dåpen ........
 husker ikke det helt jeg,men jeg skal nok få lekt med den og passer jo fint her da:-)kjøpt på kremmer huset!


 litt fargerikt må jeg jo hadet på rommet mitt....vimpel fra kremmerhuset:-)
 hva har mamma tatt bilde av her da ?ser jo ingenting....åja,er nok den fine gamle veggen:-)den er malt med blomster for hånd og er helt lys og veldig fin bakgrunn for farger og jenteting:-)
 ååå bare vent til jeg har lært meg å gå,da skal jeg suse rundt med denne....unna vei....
denne spise stolen for dukker har bestemor kjøpt til meg på loppis... og malt!så den er nesten helt lik den jeg bruker selv nede...kuuult altså:-)
 dette bildet med et vintage bilde i bilde....malte mamma til meg når jeg fortsatt var i magen......
 ja,har jo sagt det før....mamma og bestemor elsker gamle ting,kanskje de håper at jeg også kommer til å gjøre det?

 litt kjedelig at det bare står til pynt da....,men bare vent til jeg blir stor:-)da skal jeg nemlig sy meg nye gardiner med denne....håper jeg blir bedre til å sy enn mamma,skal øve meg tidlig:-)
ønsker meg ett stort fint sminkebord/komode med speil sier mamma.....men denne lille får duge så lenge,greit det sier jeg:-)koselig du ville være med meg en runde ,og om du lurer har jeg et halvt års bursdag idag:-)men er redd det blir dårlig med kake....men har et lite håp om gulrot og potet til middag!ha en fin dag vidre så håper jeg å mamma at vi snart sees igjen.-)

5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Takk for superkoselig kommentar.Artig du likte det du så:) Jeg har ikke så mye tid til bloggebesøk for tiden så jeg kommer sterkere igjen. Artig post dette. Hehe snedig hun ønsket seg ting fra kremmehuset til dåpen hehe:)

  LineCathrin

  SvarSlett
 2. Å så mange koslige bilder, jeg blir nesten helt rørt når jeg ser på de. Kjære Liv Dorthea, du må ikke like alle de gamle og snodige tinga, selv om bestemor og mamma gjør det. Snart blir du så stor at du bestemmer selv, men vi har lov til å håpe, he,he.

  SvarSlett
 3. heldig lita jente dette her og utrolig søt!stort fint rom og mange flotte ting.Kommer nok til å få sansen som sin mor og elske det:Fin tirsdag til dere!Lise

  SvarSlett
 4. Så flott barnerom!
  Størrelsen er fantastisk :o) Masse plass å slå seg løs i <3

  Ha en kjempefin helg ♥

  klem fra Yvonne :o)

  SvarSlett