tirsdag 10. januar 2012

en måned på sparebluss og fortsatt lyst på forandringer?

 ja nå er januar godt igang og jeg har god tid(og lyst)til å ta med meg snuppa og handle mye av det fine som kommer nå mot våren.....,men og det er stort men....alle regninger og andre ikke morsomme ting kommer også nå!og min lyst til litt forandring og gleden over no nytt i heimen er like stor:-)hva gjør man da?jo da tar man seg en tur i "bua" ,låven ,loftet eller et annet spennende sted...som prisene er 0  0 0 på alt!og jammen dukker det fortsatt (i mine øyne)opp skatter, selv om jeg har gjordt dette 100 ganger før.....
denne benken eller toppen av en vogn til hest? dukket opp på bua idag...tenkte å få den opp på veggen som hylle,men med litt klønete fassong ble det vanskelig å få den stødig!så da havnet den på gulvet i stua å jiiipi...gjorde plass til enda mer stæsj+ en kurv til snuppas små ting!joda man kan fornye seg litt uten at det koster skjorta og noen ganger kan jeg bli riktig så fornøyd bare ved å bytte om og flytte på ting:-)så da kommer jeg vel gjennom disse "harde" mnd også !ha en suuper dag vidre med eller uten shopping:-)

4 kommentarer:

 1. Smart tips. Noen ganger er jo også de beste tingene gratis.
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Jeg blir nok aldri noen hvit hvit hvit jente nei. Koselig at du også liker noe annet.
  Ha en fin tisdag
  klem

  SvarSlett
 2. Oi, så stilig!
  Gøy når man kan gå på gratis "shopping" å finne mye spennende :)

  Ha en fin Onsdag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 3. Den var jo ordentlig flott! Kan sikkert brukes ute til våren også, ser den for meg med blomster på, eller som en fin sitteplass i hagen. Stilig med hjertet og de lyktene i tre. :)

  SvarSlett
 4. Hei du!

  Så koselig med en kommentar inne hos meg.
  Nei, det var mange fine ting som ble satt på bordet
  helt i min smak. Men, som du sier. Så er det økonomisk
  et par trange mnd som står for tur.. Så her kan jeg ikke unne
  meg noe slikt :) Har veldig lyst da, hehe..

  Så lur du er som har vært å hentet den benken, eller
  hva man skal kalle det. Fin var den i alle fall :)
  Heldig du er som kan finne slike gamle skatter.

  Klem fra Ida
  :)

  SvarSlett