onsdag 14. desember 2011

nytt på soverommet:-)

 ja da var senge gavlene på plass,og for de som trang større skrift....her er det:-)deilig med litt sommer følelse midt i julestria eller?det syns jeg....her på soverommet er det sommer hele året:-)

 ja så ble skriften liten igjen ja,mye å sette seg inn i med denne blogginga ja........har hengt ett gammelt vindu over senga til å henge litt stæsj på!nå henger dåpskjolen til Liv-Dorthea der. helt lik farge som dette bordet og stolen som vi har hatt her inne en stund...perfekt!

snuppa er langt framme ja...i en alder av 5 mnd har ho begynt å lese julehefter!he he idag har mamma vært her med en flott ting som har gått i arv mellom jentene/damene i vår familie,gleder meg til å vise dere imorra:-)her kommer det noen voldsomme regnskurer idag så jeg skal være inne å se om jeg klarer å få lagt favoritt bloggene mine inn her...åja,jeg  har aldri påstått at jeg er no data geni:-(ha en suuper lille lørdag:-)

3 kommentarer:

 1. fint ble det,får ikke til å legge inn komentarer med kontoen min,vet du hvorfor?liker godt denne grønn fargen på detaljer...får litt Carl Larson følelse!begynner på skolen som 1 åring hun da?klmz Lise

  SvarSlett
 2. Den store skriften er vel for meg?
  Fine bilder.

  SvarSlett
 3. hei anonym,vet ikke hvorfor nei..er du på logget kontoen din når du prøver? hehe,nei var ikke stor skrift pga deg og fikk det jo til på bare ett bilde da...

  SvarSlett