tirsdag 20. desember 2011

har du fått julestemning?

 her har jeg jo som dere vet permisjon med snuppa om dagen,og i år har vi hatt god tid til det meste...men uansett lot julestemninga vente på seg!vi har hørt masse på julemusikk,baka og gjordt ting som pleier å gjøre susen...,har tom lest snekker andersen:-)men til ingen nytte!
 inntil for noen dager siden.....da jeg plutselig fant ut at jeg måtte ha litt mer gave til den og den andre,det dukket opp ett par uventa gaver og jeg kom over ett par ekstra oppskrifter som måtte testes og de eldste barna skulle kjøres hit og dit....da plutselig midt i stresset var den der...den store julefølelsen,måtte altså litt julestress til:-)merkelig,men fornøyd jeg......
 så nå er juletreet på plass med all sin prakt,for på juletreet har jeg ingen restriksjoner.....her er det gammelt ,nytt,lagd,glitter,stas og det meste....
 juletreet måtte iår omplaseres så det er endel mindre enn det pleier,så vi fikk ikke engang plass til all julepynten.....
 både ungene å jeg syns det er så koselig å ta fram den samme pynten år etter år og mimre om når den ble lagd,få favorittr osv her er en av favorittene mine...en gammel fugl som man må være veldig forsiktig med-)
 gamle julelenker og kuler er også noen favoritter så her i huset blir det aldri no stilreint tre uansett å flott jeg syns det er....noen tradisjoner må vi ha:-)
denne flotte veeldig gamle botanikk boka har jeg vært så heldig å få og etter jul skal jeg nok finne på no morsomt med den:-)nå skal vi på julebesøk til oldemor og med smak av julekaker med barndoms minner blir nok ikke julestemningen no mindre:-)ha en flott tirsdagskveld!

2 kommentarer:

  1. HEHE,rart med det,noen ting som må til før det blir jul...og for noen er det stress!ha ha ser så koselig ut hos deg!god jul til dere!

    SvarSlett
  2. Fint juletre, jeg liker godt den gamle pynten.

    SvarSlett