tirsdag 7. januar 2014

Da vil jeg ønske dere et riktig godt nytt 2014 <3 jeg har i år hoppa over nyttårsforsettene,da jeg har en lei tendens til å sprekke veldig fort...men noen håp for året har jeg:-) og ett av de er å få mer tid til bloggen,og all den tid jeg har et lite nurk i magen som har tenkt seg ut i juni er det jo stor sjangs for mye hjemmekos og forhåpentligvis ...god tid:-) har fått en mail ijula med ønske om flere bilder av større deler av rommene her på gården ,men med til tider 4 ten årings gutter og ei snuppe på 2,5 bærer nok huset stortsett alltid preg av dette....mye dataer og leker rundt omkring:-)men dere får bære over med det,for her kommer et lite bilderas:-)
 her er det bilder fra "ungenes" stue,her er det dataer på rekke å rad og litt tøffere stil en resten av huset...men fortsatt vintage,rustikkt og grovt som gjelder

 dette er fra tv stua,der snuppa har en liten krok til tegning,perling osv... så en liten titt inn i alltmulig stua,dette er spisestue,hobby/spillerom og gjesterom på engang....som dere ser av bildene er jula rydda ut,men det er fortsatt plass til vinterpynt på bjerke:-)ha en suuuper kveld:-)klm Jeanette

2 kommentarer:

  1. Mange fine bilder, med konger og dolokk i skjønn forening. Kreativt, regner med at du er alene om det. Det blir alltid fint når du får ting på plass.

    SvarSlett
  2. skjedde desverre noe med bildene i dette innlegget....ble noe rart format på de:-( men passer fint med alt det rare jeg pynter med da...he he:-) do lokk og konger må jo passe fint,kanskje mer rart at de henger i spisestua:-)

    SvarSlett