fredag 15. februar 2013

 ja så var det helg igjen og den beste dagen i uka(etter min mening)frædan.....etter at denne herligheten av en vekt kom i hus i høst en gang,startet jakten på røde detaljer til kjøkkenet....selfølgelig sammen med det lyseblå som jeg har spart på i årevis:-)
 og ubrukelig er den ikke eller...flott som fruktfat:-)Jeg får stadig noen kommentarer (spesielt etter repotasjen i øp) som:er det alltid så strøkent hos deg eller ? og ofte sagt i et tonefall som ikke er positivt...så her kommer svaret...en gang for alle:-)
 ja jeg liker å ha orden rundt meg.-)men vi bor til tider 6(nesten voksene)og ei lita tulle i dette huset...og ja det setter selfølgelig sine spor iform av leker...myyye leker,treningstøy,sko,bager osv og det flyter selfølgelig her også til tider.....MEN det er jo ikke det som er hobbyen og lidenskapen min,det er interiør og gamle ting:-)og regner faktisk med at dere som er inne her også er det?og ikke spesielt interessert i andres rot.....man har jo ikke en blogg for å vise rot?:-)og jeg stoler også såpass på leserne mine at jeg vet at de skjønner at det ikke alltid ser sånn ut:-)
 så nok om det:-)var visst dagen for å lufte ett par ting idag...he he:-)det neste er:hva syns dere om oppstilte bilder som har blitt så pop i blogg verden?her tar jeg bilder av ting som pleier å stå sånn...og syns faktisk det er litt rart med krakker på benker og skatoller med te kopper i matchende farger osv og hva med bord og krakker midt uti snøen med hele green gate seviset flott utstilt??jda flott er det...men vil vi ikke se hjem...der folk bor og hvor vi kan få ideer til hvordan vi kan ha det hjemme?:-)
 syns disse gamle rusten boksene er så sjarmerende...og heldige meg har fått flere av mamman min.-)

da håper jeg dere får en suuuper vinterferie med eller uten rot...he he og en flott helg til dere som ikke er så heldige å ha ferie:-)klem Jeanette

3 kommentarer:

 1. Den vekta di var jo bare helt nydelig da. Og så mange flotte gamle røde detaljer... Stemningsfullt og koselig på kjøkkenet ditt.
  Titti-klem

  SvarSlett
 2. De gamle røde boksene passet jo kjempefint på kjøkkenet ditt.Og den gamle vekta er bare herlig.

  SvarSlett
 3. Så nydelig den vekta var!! :))
  De som sier sånt som at "er det alltid ryddig" osv de forstår vel ikke helt det med blogging..
  Som du sier, alle skjønner vel det er rot hos bloggeren som hos alle andre til tider.. Men vi er vel ikke intressert i å se bilder av andres rot, det er da ikke noe å få inspirasjon av?? :) God kveld til deg!

  SvarSlett