fredag 17. januar 2014

ja da var det helg igjen...og uka her har vært prega av forkjølelse og feber på mor,og hva er vell da bedre enn dyna på sofaen ,te i koppen ,interiør blader og kanskje en liten bukett og lys på bordet?
Da gjør det jo ingenting om ikke resten av huset er på stell.... 


 Noen løker må også i hus på denne tiden....gir håp om vår..snart,selv om snøen laver ned og det begynner å holde nå,selv for meg som ønsket meg litt snø:-)
 Litt  forandring på skjenken har det også blitt denne uka,var klar for litt tøffere stil der også nå...er så gla i denne kombinasjonen med det romantiske i tekstiler,gardiner mot litt råere ting som kasser,gamle vinduer osv....
Nå har  snuppa bakt rundstykker til helga og er riktig så fornøyd med resultatet.....Da ønsker Liv og mamma dere en riktig god helg:-)

3 kommentarer:

 1. Ja koselig med vårløker,(perleblomster?) Jeg liker også gamle kasser og kofferter. Heldig du er som har lært lille Liv Dorthea å bake rundstykker, hehe. Ho er jo 2 1/2 år nå, så det er jo på tide!

  SvarSlett
 2. Hei! Så koselig med "nurk" i magen, gratulerer så mye!! Håper på mange blogginnlegg fra deg når permisjonen starter! Nydelige bilder, liker så godt den lille pulten som jenta di har. Nydelig blåfarge!
  God helg!
  Klem fra Vigdis

  SvarSlett
 3. Spenstig blogg du har. Jeg blir imponert. Besøk nettsiden min, som jeg tar for meg en del om tapet Fortsatt fin dag =)

  SvarSlett